15 April 2012

Uni Islak Mendil




Bu kadar tüketeceğimiz hiç aklıma gelmemişti. Yani pek akıl karı bir iş değil bu ıslak havlu işi ama bizim gibi günün yarısını dışarıda geçiren bir anne kız için kesin şart galiba. Başlangıçta haftada 3-4 paket tüketiyorduk; şimdi 7.aydayız, haftada bir paket tüketiyoruz. Başlangıçta yenidoğan için uygun olan ve sadece su içeren, parabensiz serisini kullandık. Parabensiz konusu hassas bir konu. Aslında iyi bilen varsa bir açıklasa ne şahane olur şu parabeni. Bana ergenlik hormununu erken harkete geçirdiği gibi bir bilgi gelmişti. Şimdi bunu duyup alabilir misiniz parabenli bir ürün. Aslında pek takılmamıştım konuya ama aradaki fiyat farkı da çok olmayınca aldık parabensizlerinden. Doktorum da konuyu gündeme getirdiğimde üzerinden konuşmadan geçti valla. 

Önce yenidoğan serisini kullandık şimdi de uni wipes alıyoruz. Biraz daha hesaplı yenidoğana göre. Artık 7.ayda olduğumuza göre hassasiyetleri yavaştan kaldırmanın vakti geldi diye karar verdim galiba. 

Nerelerde mi kullanıyoruz? Her gün 3-4 kez alt açma aktivitesinde bir kaç tane tüketiyoruz. Onun dışında nerede yemek yesek, masayı siliyoruz önce. Sürekli alışverişte olduğumuz için, kurcaladığımız ürünlerin arkasından ellerimizi de bunlarla siliyoruz. Ee Ece da kullanıyor tabi:)

Eskiden ıslak mendil mi vardı ki derseniz cevabım; keşke olsaymış olurdu.

No comments:

Post a Comment