16 April 2012

Panora Marks&Spencer

Panora Marks&Spencer'da bebek ürünleri üst katta. Üst kata yürüyen merdiven dışında asansör ile ulaşmak mümkün. Mağazaya girişte sağ arkada bulunan asansör ile üst kata, erkek reyonunun içine ulaşıyorsunuz. Çorapların arasından bebek ürünlerine geçiyorsunuz. Sezon ürünlerinde fiyatlar biraz yüksek olsa da zevkli bir koleksiyon sunuyorlar. İndirim döneminde çok daha makul oluyor fiyatlar. 

Ürün değişimlerinde sizi alışverişe zorlamıyorlar ve çek verebiliyorlar. Sadece, 100TL'lik alışverişe 20TL'lik çek veriyoruz gibi promosyonlara dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer bu kampanya ile birine hediye almış iseniz ve o da değişime gidecek ise, aldığınız fiyattan geri almayabiliyorlar. Bu konuda oldukça sıkıntı yaşadım. Bir yılbağı promosyonundan aldığımız kazak, yılbaşı sonrası indirime girdiği için kampanyadan kazandığımız çek tutarı düşüldükten sonra geri alındı. Sebebi sorulduğunda aldığımız cevap: Ama şimdi yine indirime girdik, iki kere mi indirimli alacaksınız oldu. E şimdi benim suçum mu Marks&Spencer'ın indirime girmesi. Benim sizde 100TL harcamam var ama siz bana değişimde onu 80TL hesaplıyorsunuz. Olsun diyor yetkili. Yeni alacağınız ürün de indirimli. Yani çok sıkıntı yaşanabiliyor. Ben 20 dakika mücadele edebildim ve elime hiçbir şey geçmedi. Daha sonra uygulamayı değiştirdiklerini ve aradaki fark için çek verdiklerini öğrendim ama bu bana yapılanı değiştirmedi elbette. Yani dikkat.

Bebk arabası ile alışveriş için çok uygun değil reyonlar. Yürüyen merdivene bakan askıdaki kıyafetlere bakmak zor. Bebek ürünleri burada da zor yerde. Bakalım Ece çocuk olunca ne hissedeceğiz.

No comments:

Post a Comment