02 April 2012

Chicco Sallanan Sandalye

Sandalyemiz bize Hatice Özer'den geldi. Duru ve Deniz'in de kullanmış olduğu sandalye, Hatice'nin kardeşi Hilal'in oğlu için İstanbul'a gitti ve sonrasında da sıra Ece'ye geldi. 

Mutfakta kara kara düşünmeye beşlamıştım: Peki ben daha ne kadar Ece'yi kucağımda gezdirebilirim ki? Sepetinde yatmaktan da sıkılır oldu. Yanımda oturabileceği bir çözüm bulmam gerek...Tam da bu esnada Türk filmlerine yakışır bir şekil ve zamanlama ile Mete elinde telefon ile yanıma geldi: Hatice telefonda. Sevgili Hatice uzman anne olarak Ece'nin artık oturabilir olabileceğini düşünüp, sandalyeyi kullanmak isteyip istemeyeceğimi sordu. Zamanlamasının ne kadar müthiş olduğunu anlatmam imkansızdı. 

O günden beri ki yaklaşık 3.aydan bu yana Ece sabah uyandıktan sonra annesi kahvaltıyı hazırlayana kadar, öğlen uykudan uyandıktan sonra, annesi kendini doyurana dek sandalyesinde oturuyor.Aslında annesi iş yaparken sürekli sandalyesinde tek başına vakit geçiriyor Ece. Bu Ece'nin şahane bir bebek olmasından mı yoksa Chicco'nun kullanışlı tasarımından mı bilemiyorum ama umurumda da değil.  Salondaki koltuğun üzerinde ona yer yaptık. Gerekirse de her odaya taşıyorum. Hatta uzun oturmalı ziyaretlerde yanımıza da alıyoruz. Ece kendini evinde hissetsin diye. Tam yattığı için de dışarıda uyuması için güzel bir seçenek oluyor. Yani iyi oldu işte bizim Ece'ye.


No comments:

Post a Comment