04 April 2012

Lansinoh Göğüs Pedi

Pedleri kullanma mecburiyeti her emziren anne için var. Tabi giydiğim her bluzda emzirdiğimi ispatlayan lekeler kalsın, havam olur demiyorsanız. Bu pedlerle ilgili sıkıntı da bence şu noktada başlıyor: Pedler dar t-shirtler veya bluzlardan görülüyor. Bu da benim gibi kendini hala genç zannedip vücudu saran bluzlardan oluşan bir gardrobu olan yeni anneler için bence sorun. Dolayısı ile emzirme sütyeni kullanacak iseniz bunun kalın olanlarını tercih etmek biraz daha iyi bir seçim olabilir. İnceleri mutlaka pot yapıyor. Ha bunu başta pek problem etmeyebiliyorsunuz. Sanki bir süre sonra bu paspal görüntünüz kendiliğinden geçecek gibi geliyor insana ama yanılıyorsunuz. 

İlk 6 ay sadece emziren bir anne olacaksanız benim gibi, gardrobunuzu bir daha gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Sürekli emzirmeye müsait bluzlar dolabınızda yer alacak. O özendiğiniz elbiselerin birçoğunu dışarıda sıyıramayacağınızı bildirmek isterim. Düğüne bile giderken insan elbisesini nasıl sıyıracağına bakmak zorunda kalır mı? Kalıyor valla. Tabi bu durum benim gibi bebeğine biberon alıştıramamış anneler için geçerli bir sıkıntı. Siz siz olun bebeğiniz ile biberonunuzun arasını, pompanız ile de kendi aranızı iyi tutun ki dışarıda benim gibi bunalmayın.

Pedlere gelince, alın. Bebek mağazalarında Lansinoh ürünlerinde sürekli indirim olsa da Kipa'ya da bakın mutlaka. Bazen bu pedler orada daha hesaplı olabiliyor. Gerçi Lansinoh ürünlerinde sürekli bir yerlerde inditrim oluyor. Diğer markaları da denedim ama ben en çok Lansinoh'dan memnun kaldım. Bazı markaların sütyenin altındna markası okunuyor. Lansinoh en çok dışarıdan kendini çaktırmayanı. 

No comments:

Post a Comment