14 April 2012

Chakra Yatak Takımı


Chakra, içeri girdiğinizde insana dinginlik ve huzur veren bir mağaza. Birkaç kez hediye alışverişi için tercih ettim markayı ve hep içime sinerek verdim hediyelerimi. Ne var ki bir türlü sıra gelmedi kendim için alışverişe. 

Hamileliğimin 3.ayı dolmak üzereyken, internetten başladım araştırma yapmaya. Güzel bir nevresim takımı seçmeliydim. Çok zarif olmalıydı. İyi de cinsiyet?  İki renk için de başladım internetten araştırmaya. En sevdiğim site olan "Ebay" içinde dolandım durdum. Ortada ne yatak ölçüsü var, ne karyolanın rengi belli. Dahası bebeğin cinsiyeti bile belli değil. Olsun. Ben lakabım olan "pisi"ye uygun bir takım bulmalıydım. Evimin her köşesi kedi ile ilişkili ürünlerle dolu. Biblolar, tablolar, kıyafetler, yemek takımım...herşey. Neden nevresim takımı da öyle olmasındı ki. Araştırmalarım biraz sonuçsuz kaldı. Yurtdışından görmeden getirtmek için benim kriterlerime göre biraz pahalı seçenekler vardı. Neyse dedim. Elbet çözerim. Ertesi gün Seçil şehir dışında bir arkadaşına gideceği için hediye alışverişine çıkmak istedi ve kendimizi Chakra'da bulduk. Evin çocuğuna bornoz almak istediği için üst kata çıktık. İşte o an çok şaşkınlık vericiydi. İki renk ürün grubu vardı ve kedi nakışlıydı. Her iki renk de gözüme muhteşem göründü. Hepsini alıp eve gitme hissiyatını gelecek hafta yapılacak muayene randevum durdurdu. "Hele bir cinsiyet belli olsun da" dedim satış görevlisine. O da işimizin bittiğini düşünüp aşağı kata yöneldi. Benim kendime gelip orayı terketmem epey sürdü. Nasıl büyük bir tesadüf ki bir gece önce baktığım ve hayal ettiğim ürünü karşımda bulmuştum. Hem güzel, hem de zarif.

Cinsiyet belli oldu, bu sefer de dediler ki 6.ay dolmadan pek alışveriş yapma, çok uygun olmaz. Galiba iki haftada bir gidip o koleksiyon hala satışta mı diye kontrol ettim. Sonunda da Ece'nin anneannesi olaya el koyarak, gereken tüm parçaları bize aldı. Ödediğimiz fiyata, herhangi bir bebek mağazasından neredeyse 3 takım alabileceğimiz yerde, benim kedileri görünce parlayan gözlerim ve annemin buna hayır dememesi sonucu Ece'ye dedesi ve anneannesinin hediyelerinden biri oldu nevresim takımımız.

Hala her baktığımda bayılıyorum renginin güzelliğine, zarifliğine...ve kedisine:)


2 comments:

  1. Merhaba
    Bebeginiz saglikla buyusun insallah. Ben de 7 aylik hamileyim. Bugun bu setin aynisina ben de vuruldum diyebilirim. Ancak besigim genislik 83 cm bu uyku setinin yan koruyuculari 70 cm . Fotografta gordugum kadariyla sizin besige de kucuk gelmis. Goruntusu kotu duruyor mu diye sormak icin yaziyorum. Cunku olcusu uymasa da ben bu seti almayi cok istiyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba,
      Kesinlikle kötü duruyor..:( Ece'nin yatağı 80 x 130. Ne yazık ki bu ebatlarda düzgün bir takım bulamadığım için ve takıma bayıldığım için çok da düşünmeden almıştım. Koruyucuyu yatağa asmak için yapılmış bantların yerini biraz değiştirince daha güzel durdu. Sadece baş ucunu korumak için tasarlanmış bu yatak koruyucu, sağ ve sol korkulukların yarısına kadar geliyor. Dolayısı ile iki tane alınması gerekiyor. Çok da pahalı bir tercih oluyor o zaman da..Ece çok çılgın uyuduğu için korkuluklara ayakları çarparak uyandığı oluyor. Biz de başka bir takımın koruyucusunu ayak ucundan başlayarak ktakmak zorunda kaldık. Elbette ki güzel durmadı ama fonksiyonel oldu. Ben de fotoğraf çekerken o kısmını göstermemeye dikkat eder oldum ve sorun çözüldü:)) Bence alın ve güle güle kullanın. Piyasadaki en zarif setlerden biri..

      Delete