10 April 2012

İşbir bebek yatağı


Yatak seçimini internet üzerinden okuduklarım doğrultusunda yaptım denebilir. İdaş ve İşbir arasında kalıp, İşbir'den yana seçim yaptım. Neden diye sormayın çünkü cevaplayamam. 

Aldığımız yatağın kılıfı var ve kolayca çıkartılıp yıkanabiliyor. Lateks süngerden yapılmış ve antibakteriyel. Aslında yatağımız tek kişilik bir yatak ve ileride beşik halinden büyüyerek yatak haline geçecek ama ben yine de bebek yatağı almayı tercih ettim. İleride düşünürüz ne yapacağımızı. Bunun nevresimini geçirmek daha kolay ve kılıfının yıkanıyor olması bence önemli. Marka güvenilirliliği açısından da bence iyi bir seçim yaptım. Yatak da Mehmet Bora dedesinin hediyesi Ece'ye.

2 comments:

  1. Bizde bunu almayı düşünüyoruz. Memnun kaldınız mı?

    ReplyDelete
  2. Merhaba,
    Alım yapmadan önce epeyce internet üzerinden araştırma yaptım. Etrafımda farklı tercihler yapanlar oldu. Aralarında bir kullanım farkı göremedik anneler olarak açıkçası. Bence kılıflı olması ileride yaşanacak sulu problemler için uygun olur diye düşünüyorum. Şimdilik memnunuz diyebilirim. Markaya güvendiğimiz ve kendi yatağımızda da yıllardır aynı markayı tercih ettiğimiz için tercihimiz bu yönde oldu.

    ReplyDelete