14 April 2012

Kipa Panora



Kipa hakkında genel görüşlerimi Anatolium Kipa altında da biraz belirmiştim. Panora'yı her gezişimde mutlaka Kipa'ya uğruyorum. Hatta eğer sadece bebek alışverişi için gidecek isem önce Kipa'dan başlıyorum ki fiyat mukayesesi yapabileyim. Özellikle kıyafet üzerinde çok etkisi olmayan içe giydirilen body gibi, önlük ve çorap gibi ürünleri buradan almak çok mantıklı. Mothercare veya Marks & Spencer gibi mağazalardan alınan ile neredeyse hiçbir farkları yok. Zaten içte de kalan bodyler  bence pamuklu olduktan sonra markası farketmeden alınabilir. Üstelik bunların kullanım süresi çok kısa ve çok sık yıkandıkları için de çok çabuk yıpranıyorlar. 

Kipa'nın elbette bir de mama alışverişi avantajı var. Bebek bezleri de buradan bakılabilir. Hepsini bir arada bulabilme imkanı güzel. 

Tabi herşeyden öte, bebek arabası ile alışveriş için şahane. Daha iyisi yok denebilir.

İndirimi takip edilmeli ve sezon sonu fırsatlarından da yararlanılmalı. Yaz sonunda 5-7,5TL'ye aldığımız polar battaniyeler yeni sezonda 30TL'ye satılmaya başladı. Üstelik sadece üzerindeki işlemeler farklı olarak. 

Lamaze oyuncak grubu da burada zaman zaman indirime giriyor. Bu grubun özellikle renk seçimleri harika olduğu için bebekler üzerinde dikkat çekici bir etkisi olduğunu düşünüyorum. 

No comments:

Post a Comment