16 April 2012

Baby GAP Panora


Panora'da ve Kentpark'ta var Baby GAP. Bu mağazayı ne zaman gezsem: "Ay ben sadece buradan giydirebilirim Ece'yi." diye düşünürdüm. Ta ki gerçekten alışveriş etmeye çalışana kadar. GAP'in bebek bedenleri biraz sıkıntılı. 6-12 ay aralığında bebek bedenini anlamak mümkün değil. Aldığım elbiseyi göz kararı uygun bulup eve getirdim ve Ece'yi içine yerleştirdik. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Elbisenin boyu uzun ama boyun kısmı dar. Kollarının oyukluğu da sınırda. 7 aylık minnoş kızım 12 aylık bebeklerden daha mı büyük şimdi ben bilemedim. Bence Baby GAP'ten bodyler tercih edilebilir. O da indirim döneminde. Penye t-shirt ve bodylerin tasarımları çok şık. 

Sevgili Barış Bulgun, Amerika seyahatinden Ece'ye hediye olarak birkaç body, bir elbise ve bir etek getirmişti. Henüz Ece onların içine girebilecek kadar büyümediği için, yıkama sonrasında ne duruma geldiklerini daha sonra anlatabilirim. 

Elbisemizi gidip kot bir ceket ile değiştireceğiz galiba. Onu da yakında fotoğraflarız. Aslında galiba Baby GAP, erkek giyiminin kız giyiminden daha güzel olduğu tek marka. Hepsi birbirinden şirin. Ben galiba erkek bebeklerin küçük adam gibi giyinmesinden çok hoşlanıyorum. Bu da Baby GAP'te mümkün.

Panora'daki mağazanın girişi bebek arabası ile ilerlemek için oldukça dar. Bir de karşınızda dikilen bebek mankenler var ki girişinizi iyice zorlaştırıyor. Elbette yine bebek ürünleri mağazanın en dibindeki reyonlarda. Değişim yapmak istediğinizde ne yazık ki çek vermiyorlar. Bunu da anlamam bir türlü mümkün olmuyor. 

No comments:

Post a Comment