30 March 2012

Panora Alışveriş Merkezi

Mini alışverişkolikler Panora'da
Ece Özdemirci, Emek Toros, İdil Ünlenen

Panora, evimize nispeten yakınlığı sebebi ile tercih ettiğim bir alışveriş merkezi. Ne var ki burada bir park problemi yaşıyorum. Aracım LPG'li ve dolayısı ile kapalı otoparkı kullanamıyorum. 

Soğuk ve karlı bir kış günü Ece ile Panora'yı çekti canımız. Otopark girişinde bekleyen görevlilere yanaşıp: Bebeğim var ama aracım LPG'li bugünlük bana yardımcı olabilir misiniz? diye sordum. Cevap: Hayır. Sağdan dışarı. İşte o günden beri çok daha az gider oldum Panora'ya. Tamam LPG'li araçların kapalı otoparka alınmamalarını anlayabilirim fakat diğer araçların zaten neden kapalı otopark yerine araçlarını yollarda bıraktıklarını anlamadığım gibi neden LPG'li araç otoparkı yapılmadığını da çözemiyorum. O zaman benzinli araçların giremediği bir açık otopark yapılsın. Mesela Nata Vega alışveriş merkezinde böyle bir otopark var. Panora'nın arka kapısında dönüp duruyorum her seferinde ve hep söyleniyorum. Ece'nin arabası ile arka kapıdan giriş çok zor. Yürüyen merdiveni kullanmayacaksanız, dikçe bir yoldan arabanızı itmek zorunda kalıyorsunuz. Çıkmak kolay ama inmek o kadar zor ki. Hele ki karda ve yağmurda. Bir elinle trabzanları tutmaya çalışıp bir yandan da yere iyi basmaya çalışıyorsunuz. Bebek arabasını yokuş aşağı elinden kaçıran oluyor mudur acaba? Yani burada çok mümkün. 
Panora'nın asansör sıkıntısı zaten malum. Bu sebeple biraz yorucu bir alışveriş merkezi benim için. Fakat öte yandan da Timboo'da yemek yemek, kimi zaman Uludağ'da İskender keyfi de başka oluyor. Bu sebeple sadece hafta içi ve erken saatlerde gider oldum Panora'ya.

Panora'nın bahsetmeden geçemeyeceğim en güzel özelliği bebek bakım odaları. O kadar temiz ve bir o kadar da büyük ve kullanışlı odalar. Annenin de konforunun düşünüldüğü tek oda şekli bence. Odada lavabo ve tuvalet var. Emniyet kemerli alt açma ünitesi var ve kapısı kapatılabilir bir emzirme bölümü var. Dolayısı ile sadece emzirmek için bütün odayı işgal etmemiş de oluyorsunuz. Üstelik her katta bir tane bebek bakım odası var. Yani sadece bebek mağazalarının bulunduğu katta değil.
 


Yakında...




No comments:

Post a Comment