22 March 2012

Hoppala-Fisher Price Jumperoo

Doktorumuz 5.ay randevumuzda artık Ece'yi meşgul etmekte zorlandığımı söylediğimde bana yürüteçe çok sıcak bakmadığını ama aktivite merkezi adıyla satılan oyuncakların bana yardımcı olabileceğini söyledi. Ben de internet araştırmalarım sonucunda Fisher Price'ın Jumperoo'sunda karar kıldım. Ürün bence oldukça pahalı olduğu için epeyce fiyat araştırması yapıp Özel Can Bebe'de kendimizi bulduk. Bu şahane oyuncak Ece'ye Mehmet Bora dedesinin hediyesi oldu.


Aslında galiba Ece'ye değil bana hediye oldu. Ece kadar ben de memnunum.Günde mutlaka 1-2 kere içine oturtuyorum ve dans etmesini seyrediyorum. Çok zevkli. Fisher Price markasının aldığımız tüm ürünlerini Ece çok beğendi.


Aslında beklentim Ece'nin içinde oturup uzunca kendi kendine vakit geçirmesiydi. Ne güzel kendi etrafında dönerek oyuncakları ile oynayacaktı. Ece bunun yerine, çılgınca dans etmeyi tercih etti içinde. Üstelik bu dansları seyircisiz de yapmaz oldu. Gözünüzün içine bakarak neşeli neşeli zıplıyor. Üstelik göz kontağını kaçırırsanız da çok bozuluyor. Hele bir de içeri giderseniz  başlıyor söylenmeye. Yani benim planlar suya düştü. Ama bu oyuncağımızın her anından şüphesiz ikimiz de çok zevk alıyoruz.
Haziran 2012
Ece 9 aylık oldu ve ayakta durmaya başladı ama oyuncağımız hala kullanımda. Bazen içinde dans ediyor, bazen de kenarında dikilip oynuyor. Bakalım daha ne kadar devam edecek...

5 comments:

  1. Mrb canım benim kızım 6.ayını bitirdi artık oturabiliyor diye ben de böyle bi hoppala almak istiyorum fakat cok kullanamamasından endişe ediyorum.siz kac aya kadar kullandınız boy ve kilo da önemli tabi kullandığınız aydaki boy ve kilısunu da söyleyebilir misin? Cok ucuz bişey değil oyüzden cok az kullanacağı bişeyse almayı düşünmüyorum kullandıktan sonra evde kaplayacağı yer de cabası.bebişin videosu cok tatlı maşallah başka bi hoppala akmak istiyordum ancak bunda daha iyi zıplayacağına karar verdim videoyu izledikten sonra

    ReplyDelete
  2. merhaba bu tür bir ürün almak istiyorum ogluma. malum sıfırı baya pahalı. nette arastırırken blogunuza rastladım. satmayı düşünüyormusunuz acaba?

    ReplyDelete
  3. Biz hoppalamızı Ece 11 aylık olana kadar kullandık. 11.ayda yürümeye başlayınca sıkıldı zıplamaktan:) Bir süre de etrafında dolaşarak oynadı. 11.ayında Ece 8 kilo ve 75cm idi. Sıkılmasa daha zıplayabilecekti. Sonrasında oyuncağımız yakın bir arkadaşımızın evine geçti ve onun bebeği de 10 kilo olana kadar kullandı. (Her ne kadar 9 kilo sınırı var dense de sorun yaşanmadı) Şimdi ise Ece'nin kuzenini bekliyor depomuzda..Sıra ona geçecek. Bu sebeple satmayı şimdilik düşünmüyoruz.

    Neredeyse en sevdiğim üründü diyebilirim. Etrafımdaki herkese tavsiye ettim. İlk danslarını orada yaptı Ece. En neşeli kahkahalar orada duyulmaya başladı..Dilerim sizler de alır ve memnun kalırsınız. Ben almadan önce muadillerini de araştırdım. Yükseklik ayarı en uygun olanı ve üzerinde en farklı oyuncak çeşidi olanı bu idi.

    ReplyDelete
  4. Merhaba, bu oyuncak halen elinizde mi, satmayı düşünür müsünüz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba,

      Oyuncak şu anda elden ele 5. bebeğe geçti. Yani arkadaş çevremiz içinde halen kullanımda diyebilirim. Ama şiddetle tavsiye ederim. Bu kadar bebek kullandı, hiçbir şey olmadı. Kullanan tüm anneler de memnun kaldı.

      Sevgiler,
      Pınar

      Delete