30 March 2012

Mothercare Kentpark


İlk açıldığı hafta içinde Ece için oyun parkını babaannesi ve dedesi hediye aldılar. Üstelik şansımıza Mothercare'ın indirim dönemine denk geldi parkımız. O günden beri de ben bu indirimleri takip eder oldum. Ben sadece kıyafette indirim yaptıklarını düşünüp telefonuma gelen mesajlara çok da tepki vermezken 3 aydır mesaj bekler hale geldim. 

Geçen ay Toros ailesinin bebeği için ihtiyaç olan mama sandalyesi, kanguru ve bebek bezi çöp kutusu %50 indirimdeydi. Bu ay akşama yemekli misafir olmasına rağmen gelen mesajla koştuk Karum'un karşısındakine. Onu başka yazıda anlatırım. Demek istediğim odur ki, takip edilmeli indirim dönemleri. Kıyafet her zaman bir yerlerde ucuz olabiliyor ama oyuncak ve temel ihtiyaçlar burada ucuz oluyor. 

Oyun parkımın fotoğrafını koymak isterdim ama ne yazık ki, bence Mothercare markasına yakışmayacak şekilde bir internet siteleri var ama ürün orada yok ve bizim park da henüz kullanımda değil. Bu arada Mothercare ürünleri, www.modagurusu.com üzerinden satışta.

Kentpark Mothercare içinde dolaşması çok kolay. İndirim dönemlerinde yaşadıkları fiyatlandırma sıkıntısı dışında gayet iyi bir mağaza. İndirim döneminde birçok ürünü indirime dahil mi diye sormak zorunda kalıyorsunuz çünkü günlük indirimlerde fiyatlandırma yapmaya yetişemiyorlar. Aslında bu neredeyse tüm Mothercare mağazalarında bu şekilde. Personel çok sabırlı ve içtenlikle ürünlerin fiyatına kasadan bakıyorlar ve değişiklik varsa söylüyorlar. Tavsiyem mutlaka bu dönemlerde almak istediğiniz ürünün üzerinde indirim etiketi yoksa dahi kasadan sormanız. 

Minialışverişkolik yıldız değerlendirmesi:

Bebek arabalı alışveriş  ****
Personel ****
Fiyat ***
Ürün çeşitliliği ****
İnternet alışverişi 0
TOPLAM 15*/25*


No comments:

Post a Comment