22 March 2012

Botti 365

Botti ile ilk tanışmam bebek arabası alımımla oldu. Jane Rider almaya karar verdikten sonra Çukurambar'da bulunan bebek mağazalarını gezdik ve Jane için kampanyalı fiyatlara baktık. Burcu da aldığı fiyatı Botti'ye söyledi ve onlar da bize aynı fiyattan yardımcı olabileceklerini söyledikleri için, her ikimiz de, tercihen evimize daha yakın olan bu mağazayı seçtik. 

İtiraf etmeliyim ki önce burnumdan getirdiler. Doğuma 4 hafta kala ödemesini yaptığımız bebek arabası için, bayram geldi, kargocular unutmuş, istenilen renk aslında yokmuş gibi gelişmelerin ardından doğumdan 3-4 gün sonra aradılar ve arabamızın hazır olduğunu söylediler. Nihayetinde istediğim rengi alamamış oldum ama arabamızdan memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bu sırada mağaza da el değiştirdi, tadilata girdi ve yeni personeli ile hizmet vermeye başladı. Artık Erdi Bey ile görüşüyoruz ve kendisinin ilgisinden oldukça memnunuz. Her türlü talebimizi değerlendirip, olumlu ya da olumsuz bir cevap ile mutlaka bize bilgi veriyor. 

Bebek arabası ile alışveriş için oldukça uygun bir mağaza raflar arasında mağaza kalabalık değil ise dolaşabiliyorsunuz. Üstelik peşinize takılan bir personel de olmuyor. Sorunuz olursa yardımcı oluyorlar. Mağazanın arkasında yer alan ürünler sadece bebek arabası olduğu için o kısıma mevcut arabanız ile girmeniz pek gerekmiyor. Dolayısı ile sıkıntı yok.

Personelin bebeğe ilgisi de oldukça içten. Bazen bayan personel dayanamayıp bebeğinizi ellerinden sevebiliyor. Benim mini alışverişkoliğim ellerini ağzına götürdüğü için bu hareketten oldukça rahatsız oluyorum ama kibarca uyarmanın bir yolunu bulamadığım için mağazadan çıkar çıkmaz Mustela'nın Physiobebe ürünü ile temizliğini yapıyorum. 

Fiyatlar piyasa ortalamasında. Kampanya dönemleri sabit olmadığı için indirimleri takip etmek gerekiyor. Gazete ilanları ile duyuru yapıyorlar.
Web sitesi yok. İnternetten alışveriş imkanı yok
Her marka ürünü bulamasanız da işinizi görebilecek her ürünü buluyorsunuz. 
Bebek giyiminde Chicco ve Andy Wawa ürünleri bulunuyor.

Haziran 2012
Botti'den alışverişe devam ediyoruz. Münire Hanım ve Erdi Bey ile ilişkilerimiz oldukça kuvvetli.Onların güleryüzü ve ilgisi sayesinde aradığımız ama bulamadığımız her tür ürüne sahip oluyoruz. Telefonlar ediyorlar, takip ediyorlar ve ne istersek  bulup getirtiyorlar.Bu ay doğan Yağmur Güllü bebeğe hediyemiz olan bebek arabasını da buradan aldık. Ana kucağını bulmak için epeyce yorduk Münire Hanım'ı ama tam zamanında geldi ürünümüz ve hediyemizi zevkle götürdük. Ne mi aldık? Quinny Zapp Extra tercih ettik. Bence Jane'den daha pratik olduğu için memnun kalacaklarını düşünüyorum.


No comments:

Post a Comment