30 March 2012

Mothercare Panora


Galiba en çok alışveriş ettiğimiz ve gezdiğimiz Mothercare Panora'daki. Buranın da tek ve bence en büyük sıkıntısı üst katı. Bütün yürüyen merdivenlerin başında bebek arası ile kullanılmaz işareti varken, bebek için gerekli tüm malzemeler, yürüyen merdiven ile çıkılan üst katta. Neyse ki üste çıkmaya yeltendiğiniz zaman hemen bir personel koşarak geliyor ve önce bebeğinizin arabasının içinde bağlı olup olmadığını soruyor. (Kim bilir ne tecrübe etmişlerse artık) Arabayı yukarı kendisi çıkartıp indiriyor. Bebeğinizi emanet etmek isterseniz elbette. Aksi halde ya bebeğinizi aşağıda bırakacaksınız ya da: Neler vardı yukarıda? sorusu ile personeli şaşkına çevireceksiniz.

Burada birkaç kez değişim yapmak zorunda kaldım. Ece'ye özenle seçilerek gelen bazı hediyelerde beden değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Bu konuda oldukça sabırlı ve anlayışlı davranıyorlar. Değişimlerle ilgili bence en büyük yanlış, bir alışveriş çeki veremiyor olmaları. Oysa alacak bir şeyler bulamadığınız zaman firmanın size hazırlayacağı, ileri tarihte kullanılabilecek bir çek, müşteriyi daha çok alışverişe teşvik ediyor bence. Boyner mağazalarında kullanılabilecek bir çekim olduğu için son dönemde defalarca mağazayı gezdim. Çek tutarından daha düşük ürünler beğenince de çeksiz aldım. Çekim hala durduğu için de gitmeye devam edeceğim galiba. Bence Demsa grubun bunu çözmesi gerek. Aksi halde değişim işlemlerinin sonu gelmeyecek. İhtiyacınız olmayan bir ürün ile gelen hediyeyi değiştirebiliyor ve 1 aylık değişim süresini sürekli uzatabiliyorsunuz. Üstelik bu aklı mağazada çalışan yetkili verdi bize. Bir değişim için harcanan vakit, iş gücü ve evrak yükü düşünüldüğünde bence çek vermek daha akılcı.

Bebek arabası ile giriş katında dolaşmak kolay. İndirim dönemlerinde mağazanın giriş kapısına yakın askılı standlar girişi biraz zorlasa da arka taraflarda gezmekte sorun yok.

Fiyatlar sezonda yüksek ama indirim dönemlerinde oldukça makul. Özellikle 3'lü tulum setleri, her sezon penye olarak yenileniyor ve eski sezon ürünleri yarı fiyatına düşüyor. Penye tulumun bir modası olabileceğini pek düşünmüyorum. Dolayısı ile indirim bu ürünlerde beklenebilir.

Bu yaz sezonunun kız ürünlerine bayıldığımı da söylemeden edemeyeceğim. Dilerim bu yaz sıcak olur ve Ece'nin bacaklarının ve kollarının ortaya çıkacağı şort tulumlardan edinebiliriz.

No comments:

Post a Comment