22 March 2012

Kraft dondy

"Kraft Dondy Sallanan Beşik" galiba en talihsiz seçimlerimizden biri oldu. Hamileliğimin 5.ayında hala bebek için bir alışveriş yapmamıştık. Eşimin ailesi ile Kentpark'ta gezerken, Toker Bebe'de bu beşiği gördük, kampanya vardı  ve hızla karar verdik. Babaanne ve Dedesinin ilk hediyesi bu oldu Ece'ye. Ne var ki Ece doğduktan sonra ben onu sallayarak uyutmadım. Dolayısı ile beşik fonksiyonundan hiç faydalanamadık. Ece 6 aylık olunca tekrar ortaya çıkardık çünkü ek gıdalar söz konusu olmuştu. Fakat mama tepsisi Ece oturduğunda çok alçakta kaldı ve koltukta kaykılarak yoğurt yeme savaşlarında elimden kurtulmayı becerdi. Üstelik kumaş kaplı sandalyenin yoğurt ve muhallebiye tahmin edersiniz ki pek direnci yok. Sürekli yıkamak durumunda kalıyorum. Şu anda Ece 6 aylık ve henüz bu üründen faydalanamadık. 2.el olarak satmak istedim ama üşendim. Belki ileride kullanılır diyerek elimizde tutuyoruz. Şimdilik yüksek bir koltuk olarak kullanıyoruz. Salonda yemek yediğimizde masamızın yanına getiriyoruz, o da elindeki oyuncakları ile oynarken bizi seyredebiliyor. Ece biraz daha büyüdüğünde bakalım ne olacak.



3 comments:

  1. satmayı düşünür müsünüz almayı isterim ?
    muhlisceyda@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. slm benimde 2 aylık ece'm war o sallanmayı sewiyo aslında 2.eli eşim düşünmüyo ama sıfrlar cok pahalı alamam fiyat ne düşünüyosn we kırık parcası falan war mı

    ReplyDelete
  3. Her iki teklif icin de tesekkurler..Koltugu Ece kullanmiyor ama evimize gelen ufak misafirlerimiz kullanir oldu. Ece'nin ardindan birkac ay arayla dunyaya gelen yakin cevremizdeki bebeklerimize hizmet ediyor koltugumuz. Ilginize tesekkurler. Yardimci olamadigim icin uzgunum.

    ReplyDelete