26 March 2012

C&A 365 AVM


365 Alışveriş Merkezi'ndeki C&A sadece bayan ve çocuk giyimi satışı yapıyor. Mağazanın girişinde sol tarafta bayan kıyafetleri başlıyor ve sağ tarafta da çocuk. Bebek kıyafetleri mağazanın en dibinde bulunuyor. Bebek arabası ile dolaşması neredeyse imkansız şekilde tasarlanmış. Reyonların arasında dolaşamıyorsunuz ve arabanızı gözünüzün göreceği bir uzaklıkta bırakmanız gerekiyor.

Fiyatlar her zaman makul bu mağazalar zincirinde. Ne var ki penye ürünler birkaç yıkamada yıpranabiliyor. Gerçi ben 30 derecede ve kısa programda yıkama yapmama rağmen kurutma makinesi kullandığım için sonuç biraz farklı olabilir. İndirim dönemlerinde oldukça hesaplı ürünlere rastlamak mümkün. Hatta her zaman indirim yapılmış bir askı grubu var. 

Ece'yi kucağımda tutup askıların arasında gezerken elinde bir elbise tuttuğunu farkettim. Bu Ece'nin ilk tercihi oldu galiba. Daracık askıların arasından geçerken bana hissettirmeden eline almış yüzüme bakıyordu. 2 yaş için olmasaydı belki alırdık:)

Personel sayısı çok değil ama en azından peşinize biri takılıp size eşlik etmiyor. Ya da arkanızdan, baktığınız her kıyafeti düzeltmiyor. Bebek kıyafetlerini bebek arabasız müşterilere satmak gibi bir politikaları olsa gerek bu  tür mağazaların. Bunu ben bir türlü anlamıyorum. Biraz daha iyi bir tasarımla daha iyi bir mağaza olabilirdi burası bence. 

İşte mini alışverişkolik yıldız değerlendirmesi:

Bebek arabalı alışveriş  **
Personel ***
Fiyat ***
Ürün çeşitliliği ***
İnternet alışverişi 0
TOPLAM 11*/25*

No comments:

Post a Comment