23 March 2012

Seyahat

2 comments:

  1. MERHABALAR;
    Bizim oğlanda bir yaşına geldi ve sıra oto koltuğunda. Biz maalesef hiç alıştırmadık ve sert bir geçiş olsun istemiyoruz. Yerinde hatta arabada bile ayakta dikilip oyun oynayan bir oğlum var. Römerin koltuğunu önerir misin? ve kullandığının tam adını yazabilir misin? o kadar çok çeşidi var ki :) Teşekkürler

    ReplyDelete
  2. Mesajınızı geç gördüm, kusura bakmayın. Römer'in koltuğunu çok uzun süren araştırmalar sonucunda aldım ve çok memnunum. Güvenlik noktaları çok özenli düşünülmüş. Aracımda iso-fix olmadığı için King Plus modelini tercih ettim. Fotoğrafta görünen model. Organik kumaş seçtik ve fiyat farkını ödedik. Ece çok terliyor. Organik kumaşın faydası oldu diyemem. Koltuk kumaşının her yeri çıkartılıp yıkanıyor. Sıkça yıkıyorum. Dİlerim iyi bir seçim yapar memnun kalırsınız. Biz Ece'nin arabada koltuksuz gitmesine hiç izin vermedik. Çok zor oldu ama artık alıştı. 2 saate kadar ağladığı gün olmuştu koltuktan kalkmak için ama direndik. 2 ay sonunda da bu konu kapanmıştı. O zaman 13-14 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam.

    Koltuk kafalıklarına takılan portable dvd player'ı tavsiye edebilirim. Pirhana marka olanı kullanıyoruz. Epey dikkat dağıtıcı olabiliyor :) Epeyce oradan Baby Einstein videolarını seyrettirdik.

    Oğlunuzu mutluluk ve huzurla yetiştirmeniz dileği ile..sevgiler...

    ReplyDelete