22 March 2012

Leopard Mama Sandalyesi, Ikea

Aslında şu anda bu ürün hakkında konuşmak için çok erken. Henüz alalı 1 hafta oldu fakat oldukça memnunuz. Ikea'nın Antilop modeli mama sandalyesini almak üzere Ece ve dedesi ile Ikea'ya gittik. Ece'yi bütün modellere oturttuk ve bunda karar kıldık. Ne var ki az önce fotoğrafını internetten bulur muyum diye araştırırken bu sandalyede yaşanmış kazalar nedeni ile 2009'da geri toplatıldığını okudum. Benim ki 2012 üretimi ama şimdi aklım biraz karıştı. Ölçüleri çok güzel. Ece de içinde rahat ve ben yoğurt savaşlarında daha başarılı olmaya başladım çünkü kaçacak yeri yok Ece'nin. Belki de biraz daha zaman geçmesi gerek yorum yapmam için. Ikea'nın Türkiye sayfasında ise Antilop sandalyelerin bazılarının kemerlerinde sıkıntı olduğu için geri çağırıldığı yazıyor. Dilerim çok yanlış bir seçim yapmamışımdır. Ben çizilirse çirkin görünebilir diye siyahını çok beğenmeme rağmen beyaz tercih ettim. 


Mama sandalyemizin 1.ayı doldu ve biz hala memnunuz. Eğer bebeğiniz biraz kilolu ise bacak kısmında sıkıntı yaşanabilir gibi görünüyor bana. Onun dışında az yer kaplıyor ve temizliği çok kolay. Hafif olduğu için banyoya taşıyıp, küvette yıkıyorum. Havuç lekesi bile kalmadı üzerinde. Ece bu konuda epeyce test etti sandalyesini. Masa kısmı Chicco'nun sandalyeleri kadar geniş değil ama bu nedenle bizim mutfak için çok uygun oldu.

Haziran 2012
Hala memnunuz sandalyemizden. Evin içinde dört dönüyor kendisi. Kullanmadığımız oda kalmadı valla. Hiçbir sakatlık veya sıkıntı da yaşamadık çok şükür. Ece herşeyi döktü üstüne ve hala beyaz kendisi.

2 comments:

  1. Cok hos ama bu sitenin amacini anlayamadim. Ticari amacli bir site mi?

    ReplyDelete
  2. Merhaba,
    Kesinlikle site ticari amaçlı değil. Öncelikle hedefim bebek ile ev dışında karşılaştığım aksaklıkları ve sıkıntıları paylaşmaktı. İçimde birikenleri anlatmak içindi yani. Sonrasında sadece şikayet etmenin kimseye faydası olmayacağını düşünerek,kullanmaktan memnun olduğum ürünleri ve gitmekten memnun olduğum yerleri de paylaşmak istedim. Bebek ve bebek arabası ile gündelik hayatta karşılaştığım sıkıntıları veya mutlulukları bir Ankaralı olarak aktarmayı amaçladım. Sadece kendi kullandıklarım veya yaşadıklarım hakkında yazıyorum. Hiçbir ticari kaygı gütmeksizin de paylaşıyorum.
    İlginize teşekkürler,
    Pınar

    ReplyDelete