01 December 2012

Mini alışverişkolik ve kuzeni

30 Kasım 2012 tarihinde 09:45'te Ece'nin kuzeni Çağla Bora hayatımıza katıldı. Doğum odasından çıkarkenki bakışlarını asla unutamayacağımız, dünyalar güzeli bir kız bebek o.
Ece'nin doğumu ile ilgili hatırladıklarımın arasında en önemli sahnelerde hep abim yer aldı. O beni hiç yalnız bırakmadı. Hamileliği de, doğumu da ve şu anda Ece'yi de onunla yaşamak çok güzel. Ece'nin "Dayii" demesindeki içtenlik ve sevimlilik benim de kendisine olan sevgimi yansıtıyor kesinlikle. Olça yani gelinimiz, yani Ece'nin yengesi, aslında sevgili dostum da ailemizin çok çabuk ayrılmaz bir parçası oldu. Ece'nin ona bakışındaki sıcaklık da bence bizim ona olan hislerimizin sonucu diye düşünüyorum. 
Olça ve Tolga Bora çifti, aramıza Çağla bebeği de dahil ederek ailemizi daha da genişleştti, daha da kuvvetlendirdi, yüzümüze tarifsiz birer gülümseme yerleştirdi. İyi ki varsınız. 
Anlatılmaz bir his. Hala oldum ben. Bir hala ne işe yarar, nasıl davranır, görevleri var mıdır bilmediğim için, bu tanımın içini en güzel şekilde, kendimce, doldurmayı umuyorum.
Ece ve Çağla dilerim hayatta her zaman birbirlerine sahip çıkar, birbirlerini severler. Birbirlerine sıkı sıkı tutunur, tüm güçlüklere birlikte göğüs gererler. Dilerim, gerektiğinde hayattaki zorluklara karşı kas katı tavırlar sergiler, gerektiğinde de zarif birer hanımefendi olarak hürmet görürler. Dilerim, hayat onları sınadıkça her seferinde başarılı olurlar. Dilerim üzüntüleri, başkalarının "aman üzüldüğün bu olsun, neler var hayatta" diyeceği kadar olur. Dilerim sağlıklı, huzurlu ve mutlu olurlar. Tanrıdan bizler için, onlara bütün iyilikleri yaşatacak aile içi eğitimi, gelenekleri ve öğretimi verebilme gücü diliyorum. 
Hoşgeldin Çağla Bora. Mini alışverişkoliğin güzel kuzeni. Ece senin büyümeni ve bizimle alışverişe çıkmanı heyecanla bekliyor. Rahat ol. Sen bize katılana kadar Ece, çok daha tecrübeli olacak ve sana herşeyi aktaracak. 
01 Aralık 2012

No comments:

Post a Comment